Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečný účet Nová Lípa 2017 schválený, zápis ze 3.shromáždění starostů

Dne 21.6.2018 se v Komunitním centru zámeckého pivovaru Žirovnice uskutečnilo hned několik akcí.

První byl kulatý stůl na téma Optimalizace odpadového hospodářství, kde Mgr. Hlavenka představil Analýzu současného stavu a návrh optimalizace. Tímto tématem bylo uvedeno i zasedání 3.shromáždění starostů DSO Nová Lípa. Zápis ke stažení zde:

Zapis+ze+SS_Zirovnice+21.6.18_podepsaný.pdf

Schváleno bylo Rozpočtové opatření č. 6

6-Rozpočtové opatření.pdf

Projednán byl také Závěrečný účet DSO NOvá Lípa za rok 2017. Byla provedena oprava procent v čerpání, jinak v nezměněné podobě byl také schválen, ke stažení zde:

Závěrečný_účet_DSO_Nova_Lipa_2017_schválený.xlsx

Projednán a schválen byl i návrh změny stanov v podobě rozšíření čl.III- Předmět činnosti o bod 7 - výkon Pověřence.NL_Dodatek_c_4_Pověřenec.docx

Byla přijata 24.členská obec, obec Polesí, a s tím souvisí vypracování nové přílohy č. 1+2 (seznam členských obcí k 21.6.2018) na základě schválení Dodatku č.3

Dodatek č.3+příloha_1+2_seznam_členů_k_21_6_2018.docx

Poslední akci bylo 5.setkání starostů DSO Nová Lípa v rámci projektu Centra společných služeb, financovaných Svazem měst a obcí ČR. Bylo představeno fungování centra, nová služba členským obcím - Výkon Pověřence, zpracovávání pasportů VO atd. Bylo projednáno i financování centra v době udržitelnost.

 

Další setkání je naplánováno na září/říjen 2019, bude upřesněno.

Alžběta Kolářová